آشنایی با روش های درمانی طاسی و ریزش مو
ریزش مو و طاسی از جمله عواملی است که تاثیر زیادی در زیبایی افراد دارد. امروزه روش های مختلفی برای درمان ریزش مو وطاسی همچون کاشت مو،مزوتراپی و میکرواسکالپ سر وجود دارد که هر کدام خصوصیات خاص خود و نیز مزایا و معایبی دارند که افراد میتوانند با توجه به نوع و میزان طاسی و با دریافت مشاوره های لازم بهترین روش را انتخاب کنند.بررسی مزایا و معایب میکرواسکالپ سر به ما کمک میکند تا انتخاب درست تری داشته باشیم.
میکرواسکالپ سر چیست؟
یکی از جدیدترین روش ها در زمینه درمان طاسی سر،میکرواسکالپ سر است.میکرواسکالپ یا هاشور سر روشی است که در آن از میکرو سوزن ها برای رسوب رنگدانه ها در پوست سر استفاده میشود در نتیجه ظاهر فولیکول های ریز روی پوست سر ایجاد شده و یک ظاهر طبیعی موی تراشیده شده را برای شما ایجاد میکند. پزشکان در این روش از رنگدانه ها و تجهیزات پیشرفته برای ایجاد خط موی مورد نظر شما و افزایش تراکم در نقاط کم پشت استفاده میکنند.میکرواسکالپ یا میکروپیگمنتیشن پوست سر برای کسانی که از طاسی سر یا کم پشت بودن مو رنج میبرند یک روش کاملا کاربردی است.
حال به بررسی مزایا و معایب میکرواسکالپ سر میپردازیم تا با این روش بطور کامل آشنا شویم.
مقرون به صرفه:این روش در مقایسه با سایر روش های درمانی مانند کاشت مو بسیار کم هزینه و مقرون به صرفه است و از آن جا که موی واقعی در این روش وجود ندارد نیازی به استفاده از محصولات گران قیمت مراقبت از مو مانند واکس مو،سرم مو و مانند این ها نیست.
بهبودی سریع:به دلیل اینکه این روش درمانی روشی غیر جراحی است زمان بهبودی به چند روز محدود میشود در واقع بیشتر افرادی که این روش را انتخاب میکنند به دلیل آنکه هیچ پانسمان و بخیه ای وجود ندارد ظرف دو روز میتوانند به زندگی عادی و محل کار خود برگردند.
ایمن و بدون خطر:در روش میکرواسکالپ از هیچ ماده شیمیایی استفاده نمیشود این بدان معناست که هیچ عارضه ای ندارد و به دلیل آنکه هیچ برش و زخمی ایجاد نمیشود بنابراین خطر ابتلا به عفونت در این روش بسیار پایین است.
پنهان کردن نقص ها:این روش برای افرادی که زخم های قدیمی روی پوست سر خود دارند و یا تحت درمان کاشت مو هستند وبدنبال راهی برای پوشاندن زخم های روی سر خود هستند بسیار مناسب است.در واقع میکرواسکالپ قادر است جای زخم ها ولکه های روی پوست سر را بپوشاند.
موهای شما تحت تاثیر پیری قرار نمیگیرند:این کاملا طبیعی است که موهای شما با بالا رفتن سن کم کم تغییر رنگ داده و خاکستری و سپس سفید میشوند اما از آن جا که در روش میکرواسکالپ موی طراحی شده روی سر واقعی نیست،بنابراین پیری و بالا رفتن سن نیز تاثیری روی رنگ آن ندارد.
جوانتر به نظر میرسید:این تصور همواره وجود دارد که مردان طاس پیرتر به نظر میرسند و این امر موجب کاهش اعتماد به نفس در این افراد میشود از آن جا که میکرواسکالپ سر مو های شما را پرپشت تر نشان داده و ظاهر سر تراشیده ای را برای شما ایجاد میکند بنابراین استفاده از این متد برای داشتن ظاهری جوانتر به شما کمک به سزایی خواهد کرد.
معایب روش میکرواسکالپ سر:
محو شدن اثر هاشور:این یک واقعیت است که با گذر زمان رنگدانه هایی که در این روش روی پوست سر تزریق میشوند رفته رفته کمرنگ و محو میشوند که در این صورت فرد به 2 تا 4 جلسه برای تکمیل درمان خود نیاز دارد تا قسمت های کم رنگ روی پوست سر ترمیم شوند در واقع شما در این روش به تکرار فرآیند در هر 24 ماه یکبار نیاز دارید.
نمیتوانید مدل موی خود را عوض کنید:در صورتی که شما روش میکرواسکالپ را انتخاب کنید و بعد از مدتی با مشکل کمرنگ شدن و محو شدن اثر هاشور مواجه شوید میتوانید با جلسات اضافی رنگدانه های بیشتری به پوست سر خود اضافه کنید تا باعث پرپشت به نظر رسیدن موهای خود شوید اما شما نمیتوانید مدل موی خود را عوض کنید و همواره باید مدل موی تراشیده سر را داشته باشید.
نیاز به اصلاح مداوم:مردانی که این روش درمانی را برای پوشاندن طاسی موی خود برگزیدند با یک مشکل دیگر نیز مواجه اند این افراد باید هر یا حداکثر یک روز در میان موهای سر خود را بتراشند چون در صورت رشد موها با زاویه متفاوت از هاشور ایجاد شده، ظاهری ناخوشایند به پوست سر میدهند و کاملا مشخص خواهد شد که فولیکول های روی سر ساختگی هستند.
با بررسی مزایا و معایب میکرواسکالپ سر میتوان این نکته را دریافت که مزایای این روش بیشتر از معایب آن است بنابراین میتواند انتخاب درستی برای افرادی که مشکل طاسی سر دارند باشد.